Çmimet e Panairit të 15 të Librit Tirana 2012

Siç edhe është bërë traditë, Shoqata e Botuesve Shqiptarë, organizatore e këtij panairi, prej gati 10 vitesh jep edhe çmimet e Panairit të Librit. Duke filluar nga Panairi i vitit të kaluar, Shoqata e Botuesve Shqiptarë mendoi që puna për dhënien e çmimeve tradicionale të Panairit t’i besohej një Jurie profesioniste, duke rritur besueshmërinë e operatorëve të sektorit....

Më tepër

Panairi i 15 i Librit “Tirana 2012″

Panairi i 15 i Librit “Tirana 2012″, do të zhvillohet në datat 14-18 nëntor në mjediset e Pallatit të Kongreseve. Kjo është ngjarja më e rëndësishme kulturore në botën e librit për gjithë hapësirën shqipfolëse, me pjesëmarrjen e shtëpive botuese dhe personaliteteve më të njohur të kulturës në Shqipëri e më gjerë. Në këtë vit jubilar të 100-vjetorit të...

Më tepër