Programi i Panairit të 16 të Librit “Tirana 2013″

PROGRAMI I PANAIRIT TË 16 TË LIBRIT “TIRANA 2013″ E MËRKURË 13.11.2013 18:00 – 20:00 “Shteti apo Tregu. Cilin model zhvillimi të ndjekim?”, autor Adrian Civici; “Arsim i lartë. Për një shoqëri të hapur”, autor Fatos Tarifa; “Shqipëria dhe çështja shqiptare pas Luftës së Parë Botërore”, autor Romeo Gurakuqi – Stenda e UET Press E ENJTE...

Më tepër

Çmimet e Panairit të 16 të Librit “Tirana 2013″

Siç edhe është bërë traditë, Shoqata e Botuesve Shqiptarë, prej gati 11 vitesh jep edhe çmimet e Panairit të Librit. Juria e Panairit, e përbërë nga personalitete të kulturës si Dhurata Shehri, Saverina Pasho, Parid Teferiçi, Fatos Baxhaku dhe Arta Marku filloi punën që në ditët e para të muajit gusht. Ceremonia e Ndarjes së Çmimeve të Panairit u zhvillua ditën e shtunë,...

Më tepër

Panairi i 16 i Librit “Tirana 2013″

  Panairi i 16 i Librit “Tirana 2013″ u zhvillua në datat 13-17 nëntor në ambientet e Pallatit të Kongreseve. Ky panair mund të konsiderohet si ngjarja më e rëndësishme kulturore, jo vetëm në botën e librit, për gjithë hapësirën shqipfolëse, me pjesëmarrjen e shtëpive botuese dhe personaliteteve më të njohur të politikës e të kulturës në Shqipëri e më...

Më tepër