Çmimet e Panairit të 17 të LIbrit “Tirana 2014″

Juria e përbërë nga: Virgjil Muçi (kryetar), Persida Asllani, Nasi Lera, Alfred Lela dhe Beti Njuma shpallën fituesit si më poshtë me motivacionet përkatëse: Çmimi i mirënjohjes: Petro Zheji me motivacionin: “Për korpusin e jashtëzakonshëm të kryeveprave të letërsise botërore të sjella nga një sërë autorësh, nga më të medhenjtë e të gjitha kohërave e të gjitha...

Më tepër

Njoftim – Çmimet e Panairit të 17 të Librit “Tirana 2014″ (12-16 nëntor)

Panairi i 17 i Librit “Tirana 2014″ NJOFTIMTë nderuar kolegë, botues, autorë e përkthyes.Ju vemë në dijeni se ka filluar nga puna juria e çmimeve të Panairit të Librit 2014.Shoqata e Botuesve ka vendosur të jepen këta çmime: - Autori i vitit 2014 - Përkthyesi i vitit 2014 - Libri më i mirë për fëmijë 2014 - Çmimi i veçantë i Jurisë “Jeronim de Rada”,...

Më tepër

Panairi i 17 i Librit “Tirana 2014″

Më datë 12-16 nëntor 2014 hap siparin Panairi i Librit “Tirana 2014”. Ky është Panairi i 17 që zhvillohet radhazi në qytetin e Tiranës nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë, e cila organizon Panairin e Librit të Tiranës qysh prej vitit 1998 dhe ka treguar tashmë se është një organizatore efikase e aktivitetit më të madh vjetor për librin, duke shënuar rezultate në rritje nga...

Më tepër