Panairi i 19 i Librit “Tirana 2016″

Panairi i 19 i Librit “Tirana 2016″ u zhvillua në datat 09-13 nëntor në ambientet e Pallatit të Kongreseve. Ky panair konsiderohet si ngjarja më e rëndësishme kulturore, jo vetëm në botën e librit, për gjithë hapësirën shqipfolëse, me pjesëmarrjen e shtëpive botuese dhe personaliteteve të njohur të kulturës në Shqipëri e më gjerë.

Më tepër