Juria e Çmimeve të Panairit të 21 të Librit “Tirana 2018″

Juria e Çmimeve të Panairit të 21 të Librit "Tirana 2018"

Më tepër

Njoftim – Çmimet e Panairit të 21 të Librit “Tirana 2018″

Të nderuar kolegë, botues, autorë e përkthyes. Ju vëmë në dijeni se ka filluar nga puna juria e çmimeve të Panairit të Librit 2018. Shoqata e Botuesve Shqiptarë ka vendosur të jepen këto çmime: - Autori i vitit 2018 - Përkthyesi i vitit 2018 - Libri më i mirë për fëmijë 2018

Më tepër

Panairi i 21 i Librit “Tirana 2018″

Panairi i Librit “Tirana 2018” (14-18 nëntor), është Panairi i 21 që zhvillohet radhazi në qytetin e Tiranës. Synimi ynë është të përgatisim një aktivitet me një nivel edhe më të lartë. Panairi i Librit, si zakonisht, do të jetë një ngjarje e rëndësishme kulturore për botën shqiptare, jo vetëm brenda kufijve të Shqipërisë, por në gjithë hapësirën shqiptare: Kosovë, Maqedoni, Mali i Zi

Më tepër

Panairi i 20 i Librit “Tirana 2017″

Më tepër

Panairi i 19 i Librit “Tirana 2016″

Panairi i 19 i Librit “Tirana 2016″ u zhvillua në datat 09-13 nëntor në ambientet e Pallatit të Kongreseve. Ky panair konsiderohet si ngjarja më e rëndësishme kulturore, jo vetëm në botën e librit, për gjithë hapësirën shqipfolëse, me pjesëmarrjen e shtëpive botuese dhe personaliteteve të njohur të kulturës në Shqipëri e më gjerë.

Më tepër

Panairi i 18 i Librit “Tirana 2015″

Më datë 11-15 nëntor 2015 hap siparin Panairi i Librit “Tirana 2015”. Ky është Panairi i 18 që zhvillohet radhazi në qytetin e Tiranës nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë, e cila organizon Panairin e Librit të Tiranës qysh prej vitit 1998 dhe ka treguar tashmë se është një organizatore efikase e aktivitetit më të madh vjetor për librin, duke shënuar rezultate në rritje nga...

Më tepër