Panairi i 14 i Librit “Tirana 2011″

Panairi i 14 i Librit “Tirana 2011″, u zhvillua në datat 09-13 nëntor 2011 në ambientet e Pallatit të Kongreseve, organizuar nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë. Aty morën pjesë botues nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, si dhe autorë, përkthyes, publicistë e shumë personalitete të tjera të fushës kulturore. Në këtë panair morën pjesë rreth 100 subjekte: shtëpi...

Më tepër