Dita Botërore e Librit dhe e së Drejtës së Autorit

Me rastin e Ditës Botërore të Librit dhe të së Drejtës së Autorit, Shoqata e Botuesve Shqiptarë organizon më datë 23 prill 2013, ora 12.00, një takim në sallën e leximit të Librarisë Friend’s Book House.

Ndërmjet të tjerave, përveç aspektit festiv, do të diskutojmë së bashku edhe për rritjen e vëmendjes për lexim dhe për probleme të piraterisë në botimet shqiptare.

Ftojmë të gjithë botuesit, por edhe operatorë të tjerë e lexues të marrin pjesë në takimin tonë.

 

print_gllr id=1268