Juria e Çmimit Europian për Letërsinë 2014

Juritë kombëtare të 13 vendeve të përzgjedhura për Çmimin Europian të Letërsisë 2014, ndër të cilat edhe juria e Shqipërisë, me kryetar z. Petrit Ymeri dhe anëtarë z. Bujar Hudhri, znj. Diana Çuli, znj. Mariana Misha, z. Moikom Zeqo

http://www.euprizeliterature.eu/national-juries