Njoftim rreth Çmimit Europian për Letërsinë 2014

13 autorët fitues të Çmimit Europian të Letërsisë për vitin 2014, do të shpallen për herë të parë gjatë ditëve të Panairit të Frankfurtit, ndërsa ceremonia zyrtare e ndarjes së çmimeve do të zhvillohet në Bruksel në datën 18 nëntor. Çmimi do të jepet nga znj. Androulla Vassiliou, Komisionerja Europiane për Kulturë, Arsim, Shumëgjuhësi, Sport dhe Rini, në praninë e figurave publike nga fusha e kulturës, letërsisë dhe politikës.

http://www.euprizeliterature.eu/news/20140804/awards-ceremony-2014